یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)

تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400


برگزار شده توسط : موسسه آموزش عالی مازیار و مرکز بین المللی همایش ها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام

خواص درمانی و آنتی اکسیدانی زردچوبه و بررسی استفاده از رنگ طبیعی کورکومین در تولید ویفر

نویسندگان :

شهرک واتگر

چکیده

زردچوبه یکی از محبوب ترین ادویه ها و رنگ های طبیعی در جهان است که اخیراً مصرف آن در حال افزایش است. ریزوم پودری زردچوبه به‌عنوان رنگ‌دهنده و ادویه در بسیاری از مواد غذایی به‌طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. سه ماده رنگی اصلی به عنوان اجزای روغن غیر فرار زردچوبه، کورکومین، دمتوکسی کورکومین و بیسدمتوکسی کورکومین هستند. در این پژوهش به بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین در تولید کرم ویفر برای جلوگیری از سرطان پرداخته شده است. نتایج حاصل از این پژوهش بیانگر آن بود که کورکومین سلامت مغز را افزایش داده و به علت خاصیت ضد التهابی، می تواند در درمان سرطان موثر باشد و مصرف روزانه آن در کاهش وزن موثر است. کورکومین با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و به پیشگیری و درمان چاقی کمک می کند، مصرف کورکومین باعث جلوگیری از مشکلات قلبی و عروقی می شود.

کليدواژه ها

زرد چوبه، ویفر، سرطان، کورکومین

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , خواص درمانی و آنتی اکسیدانی زردچوبه و بررسی استفاده از رنگ طبیعی کورکومین در تولید ویفر , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)