یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)

تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400


برگزار شده توسط : موسسه آموزش عالی مازیار و مرکز بین المللی همایش ها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام

زیست پلیمرهای طبیعی و مصنوعی در بسته‌بندی مواد غذایی

نویسندگان :

زهرا علی اصغرزاده , جابر خانجانی

چکیده

هر ساله مقدار بسیار زیادی پلاستیک در سراسر جهان تولید می‌شود، حجم زیادی از آن‌ها دور انداخته می‌شود و مقدار زیادی زباله پلاستیکی به محیط زیست وارد شده و تجمع می‌یابند. این امر موجب ایجاد مشکلات زیست محیطی شده‌است. در حال حاضر پلیمرهای زیست تخریب‌پذیر در زمینه‌هایی مانند بسته‌بندی مواد غذایی مورد پذیرش واقع شده‌اند. پلیمرهای زیست تخریب‌پذیر به جهت دارا بودن ویژگی‌هایی از قبیل هزینه کم، دسترس پذیری و پایداری گرمایی مناسب به عنوان ماده اصلی در تولید بسته‌بندی‌ها استفاده می‌شوند. زیست پلیمرها از منابع تجدیدپذیر به دست می‌آیند، بنابراین زیست تخریب‌پذیر می‌باشند. جایگزینی کامل پلاستیک‌ها با فیلم‌های بسته‌بندی زیست تخریب‌پذیر، غیر ممکن می‌باشد. در این مقاله به زیست پلیمرهای طبیعی و مصنوعی مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی پرداخته خواهد شد.

کليدواژه ها

پلاستیک، پلیمرهای زیست تخریب‌پذیر، بسته‌بندی مواد غذایی، جایگزینی، زیست محیطی.

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , زیست پلیمرهای طبیعی و مصنوعی در بسته‌بندی مواد غذایی , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)


یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400
آرشیو کلیه مقالات این رویداد