پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران
تاریخ برگزاری : 31 فروردين ماه 1402
بررسی لاکتو باسیلوس و اسیدوفیلوس در بستنی های پروبیوتیک
حامد مدنی , پریا ابراهیمی وفایی
بستنی از جمله مواد غذایی است که تقریبا در تمامی رده های سنی مصرف می شود. همچنین این ماده ی غذایی به علت دارا بودن شرایط محیطی مناسب(دمای پایین-phخنثی)می تواند حامل مناسبی در طولانی مدت برای پروبیوتیک ها باشد. از این رو محققان تحقیقات زیادی را در این رابطه انجام داده اند که نتایج موثری نیز بدست آمده است. زمینه وهدف: بستنی در میان عوامل متعددی که در طول فرآیند و نگهداري (فشار اسمزي ناشی از غلظت بالاي ساکارز، دماي انجماد و وجود اکسیژن هوا) و نیز مصرف (pH اسیدي معده و pH قلیایی روده)، زنده مانی پروبیوتیک ها را تحت تاثیر قرار میدهند، عوامل مهم و اصلی انتخاب گردیده و مورد شبیه سازي قرار گرفت.
بستنی، پربیوتیک، موادغذایی، PH
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1402 , بررسی لاکتو باسیلوس و اسیدوفیلوس در بستنی های پروبیوتیک , پنجمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران
تاریخ برگزاری : 31 فروردين ماه 1402