یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400
بررسی کاربرد پودر آلوئه ورا در تهیه نان لواش
شهرک واتگر
نان قوت غالب و منبع اصلی کربوهیدرات در سبد غذایی مرد کشور ما می باشد. با توجه به اهمیت افزایش زمان ماندگاری و کم کردن میزان ضایعات، هدف این پژوهش بررسی تأثیر افزودن پودر آلوئه ورا در مقادیر 0/5، 1، 2 و 4 درصد وزنی (بر اساس وزن آرد) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان غنی شده بود. نتایج نشان داد که افزودن پودر آلوئه ورا موجب افزایش سختی بافت نان نسبت به نمونه کنترل شد و خواص کیفی مانند طعم و مزه، عطر و بو و قابلیت جویدن افت پیدا کردند. اما به دلیل وجود میکروارگانیسم های ضد کپک، بیاتی نان به تعویق افتاد.
نان، پودر آلوئه ورا، بیاتی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , بررسی کاربرد پودر آلوئه ورا در تهیه نان لواش , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400