یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)

تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400


برگزار شده توسط : موسسه آموزش عالی مازیار و مرکز بین المللی همایش ها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام

بررسی کاربرد پودر آلوئه ورا در تهیه نان لواش

نویسندگان :

شهرک واتگر

چکیده

نان قوت غالب و منبع اصلی کربوهیدرات در سبد غذایی مرد کشور ما می باشد. با توجه به اهمیت افزایش زمان ماندگاری و کم کردن میزان ضایعات، هدف این پژوهش بررسی تأثیر افزودن پودر آلوئه ورا در مقادیر 0/5، 1، 2 و 4 درصد وزنی (بر اساس وزن آرد) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان غنی شده بود. نتایج نشان داد که افزودن پودر آلوئه ورا موجب افزایش سختی بافت نان نسبت به نمونه کنترل شد و خواص کیفی مانند طعم و مزه، عطر و بو و قابلیت جویدن افت پیدا کردند. اما به دلیل وجود میکروارگانیسم های ضد کپک، بیاتی نان به تعویق افتاد.

کليدواژه ها

نان، پودر آلوئه ورا، بیاتی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , بررسی کاربرد پودر آلوئه ورا در تهیه نان لواش , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)


یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400
آرشیو کلیه مقالات این رویداد