یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400
تاثیر هاردنر آمین و آمید به عنوان عوامل پخت اپوکسی
پریسا رواقی , سحر بیات , سید البرز مجذوب حسینی
ترموست های اپوکسی در حال حاضر به طور گسترده مورد بررسی قرار می گیرند. برای اینکه از نظر صنعتی بتوان از این مواد در محیط و مصارف مختلف استفاده کرد، فرمولهای اپوکسی باید به گونهای طراحی شوند که بتوان خواص ترموست حاصل را به راحتی کنترل کرد. با انتخاب هاردنر مناسب می توان به این امر دست یافت. ترکیبات آمیندار هنگامی که به عنوان هاردنر مورد استفاده قرار میگرند به دلیل جفت الکترون آزاد روی سطح نیتروژن ممکن است واکنش بیشتری با رطوبت نشان دهند تا سرخ شوند یا در غیاب رطوبت یا دی اکسید کربن، ممکن است به عنوان آمین باقی بمانند، که همچنین ممکن است بر عملکرد و/یا اعمال پوشش بعدی تأثیر بگذارد. در صورتی که آمیدها جفت الکترون درگیر رزونانس با گروه کربونیل هستند و با رطوبت هوا واکنش نمیدهند
ترموست های اپوکسی، هاردنر، آمین، دی اکسید کربن، آمید
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , تاثیر هاردنر آمین و آمید به عنوان عوامل پخت اپوکسی , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400