یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400
کاربرد نانوالیاف الکتروریسی شده در تولید بسته بندی فعال مواد غذایی
بهینا خزانی
بسته بندی مواد غذایی یک حوزه چند رشته ای است که شامل علوم غذایی ، مهندسی مواد غذایی ، شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی مواد غذایی است . بسته بندی مواد غذایی نقش مهمی را در حفاظت از ماده غذایی در طی فرآیندهای تولید ، کنترل ، ذخیره سازی ، نقل و انتقال و در نهایت تحویل آن به مشتری ایفا می کند. نوآوری در صنایع بسته بندی مواد غذایی ، موجب بهبود کیفیت و مشتری پسند شدن بسته بندی ها میشود. الکتروریسی یکی از روش های مناسب جهت سنتز الیاف پلیمری با قطر در اندازه نانو می باشد. زمانی که قطر الیاف پلیمری در حد نانومتر کاهش می یابد ، سطح ویژه آن و عملکرد مکانیکی و تخلخل این الیاف افزایش یافته و کاربرد آن را نیز افزایش می دهد. کاربرد نانوالیاف الکتروریسی شده به دلیل مزایای مساحت سطح بالا به حجم ، الیاف پیوسته در مقیاس نانو ، هزینه کم و تولید بسیار ساده ، سازگاری عالی برای طیف وسیعی از پلیمرها و قابلیت عملکردپذیری ، توجه زیادی را در صنایع غذایی به خود جلب کرده است. در اینجا انواع پلیمرها برای ساخت نانوالیاف الکتروریسی شده ، از جمله پلیمرهای طبیعی و پلیمرهای سنتتیک به صورت خلاصه مورد بحث قرار میگیرند.
الکتروریسی ، نانوالیاف ، الکترواسپون ، بسته بندی مواد غذایی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , کاربرد نانوالیاف الکتروریسی شده در تولید بسته بندی فعال مواد غذایی , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400