یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)

تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400


برگزار شده توسط : موسسه آموزش عالی مازیار و مرکز بین المللی همایش ها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام

جایگزینی قند مایع خرما با شکر جهت کاهش قند کل کیک روغنی

نویسندگان :

شهرک واتگر

چکیده

گرایش افراد جامعه به مواد غذایی رژیمی برای جلوگیری از افزایش وزن و حفظ سلامت، محققین و تولیدکنندگان را به تولید محصولات رژیمی ترغیب نموده است. میوه خرما یک منبع تغذیه ای با ارزش است. خرما به دلیل دارا بودن مقدار بالای قند می تواند جایگزین مناسبی برای شکر محسوب شود. قند مایع خرما از شیره خرما پس از مراحل استخراج، خالص سازی و همچنین حذف ترکیبات پکیتینی، پروتئین، فیبر و رنگ تولید می شود. قند مایع خرما در سطوح مختلف 5، 25 و 50 درصد (جایگزین شکر) در فرمول کیک روغنی استفاده شد. و از لحاظ ویژگی های فیزیکوشیمیایی (رطوبت، واتراکتیویته، ارتفاع و PH) و ویژگی های حسی(طعم) مورد بررسی قرار گرفتند.

کليدواژه ها

قند مایع خرما، کیک روغنی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , جایگزینی قند مایع خرما با شکر جهت کاهش قند کل کیک روغنی , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)