یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400
جایگزینی قند مایع خرما با شکر جهت کاهش قند کل کیک روغنی
شهرک واتگر
گرایش افراد جامعه به مواد غذایی رژیمی برای جلوگیری از افزایش وزن و حفظ سلامت، محققین و تولیدکنندگان را به تولید محصولات رژیمی ترغیب نموده است. میوه خرما یک منبع تغذیه ای با ارزش است. خرما به دلیل دارا بودن مقدار بالای قند می تواند جایگزین مناسبی برای شکر محسوب شود. قند مایع خرما از شیره خرما پس از مراحل استخراج، خالص سازی و همچنین حذف ترکیبات پکیتینی، پروتئین، فیبر و رنگ تولید می شود. قند مایع خرما در سطوح مختلف 5، 25 و 50 درصد (جایگزین شکر) در فرمول کیک روغنی استفاده شد. و از لحاظ ویژگی های فیزیکوشیمیایی (رطوبت، واتراکتیویته، ارتفاع و PH) و ویژگی های حسی(طعم) مورد بررسی قرار گرفتند.
قند مایع خرما، کیک روغنی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , جایگزینی قند مایع خرما با شکر جهت کاهش قند کل کیک روغنی , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400