یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400
نانو مواد آلاینده های نوظهور در مواد غذایی
سودابه پورفداکاری
بسیاری از مواد که در حال حاضر برای بسته بندی مواد غذایی استفاده می شوند، غیر قابل تجزیه هستند که باعث افزایش آلودگی محیط زیست می شوند. از میان جدیدترین آلاینده های مواد غذایی، آنهایی که منشأ صنعتی دارند، همانند ترکیبات پرفلورینه (PFCs) و مواد نانو، مهم ترین ها هستند که به دلیل استفاده از آن ها در بسته بندی، نگهداری و.... وارد مواد غذایی می شوند. بسیاري از این ترکیبات، سبب نگرانی هایی شده اند، زیرا می توانند آسیب جدي به سلامتی انسان وارد کنند و برخی از آنها، مشکوك به سرطان زایی هستند. در این مقاله، به بررسی یکی از مهم ترین آلاینده های نوظهور در مواد غذایی، نانو مواد پرداخته شده است.
نانو مواد، آلاینده نوظهور، مواد غذایی
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , نانو مواد آلاینده های نوظهور در مواد غذایی , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400