یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)

تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400


برگزار شده توسط : موسسه آموزش عالی مازیار و مرکز بین المللی همایش ها و سمینارهای توسعه پایدار علوم جهان اسلام

نانو مواد آلاینده های نوظهور در مواد غذایی

نویسندگان :

سودابه پورفداکاری

چکیده

بسیاری از مواد که در حال حاضر برای بسته بندی مواد غذایی استفاده می شوند، غیر قابل تجزیه هستند که باعث افزایش آلودگی محیط زیست می شوند. از میان جدیدترین آلاینده های مواد غذایی، آنهایی که منشأ صنعتی دارند، همانند ترکیبات پرفلورینه (PFCs) و مواد نانو، مهم ترین ها هستند که به دلیل استفاده از آن ها در بسته بندی، نگهداری و.... وارد مواد غذایی می شوند. بسیاري از این ترکیبات، سبب نگرانی هایی شده اند، زیرا می توانند آسیب جدي به سلامتی انسان وارد کنند و برخی از آنها، مشکوك به سرطان زایی هستند. در این مقاله، به بررسی یکی از مهم ترین آلاینده های نوظهور در مواد غذایی، نانو مواد پرداخته شده است.

کليدواژه ها

نانو مواد، آلاینده نوظهور، مواد غذایی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1400 , نانو مواد آلاینده های نوظهور در مواد غذایی , یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)


یازدهمین کنگره ملی سراسری فناوریهای نوین در حوزه توسعه پایدار ایران (نمایه ISC)
تاریخ برگزاری : 15 اسفند ماه 1400
آرشیو کلیه مقالات این رویداد